Visió dels i les estudiants

 

Les qualificacions no mostren tots els aspectes de l’aprenentatge a l’educació superior. Quan els i les estudiants realitzeu les vostres tasques i exercicis, també reflexioneu sobre l’interès d’aquestes activitats i us sentiu més o menys satisfets/es amb elles.

Volem conèixer la teva opinió sobre aquest tema, així que et convidem a participar en aquesta investigació. Hi ha tres opcions per transmetre el teu punt de vista, tria entre:

Opció 1

Entrevista

Et farem algunes preguntes, només has de programar una reunió amb la persona entrevistadora i respondre-les en una sessió síncrona. L’entrevistadora no serà el/la professor/a de l’assignatura.

(Durarà uns 15 min.)

Opció 2

Reflexió oral

Prepararàs les teves respostes a algunes preguntes i gravaràs la teva contribució (arxiu d’àudio o vídeo). No et preocupis per la qualitat tècnica, només ens cal sentir-te. Serà asincrònic perquè puguis gestionar el teu temps.

(Ha de durar 3-5 min.)

Opció 3

Redactat

Rebràs unes preguntes i només has de respondre i enviar-nos un breu informe amb la teva opinió. L’informe tindrà aproximadament una pàgina. És ràpid!

(Trigaràs uns 5-10 min.)

Participa-hi!

Les preguntes que et farem són les mateixes a totes les opcions, sempre referents a l’assignatura des de la qual us conviden a participar.

Per participar-hi primer has de triar l’opció que prefereixes. A continuació se’t proporcionaran les preguntes a respondre i els passos a seguir.

T’ocuparà poc temps!